Swix set for skin skis |Swix Ski waxen / waxen | Swix | S | MERKEN | XSPO NL
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Vr van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Swix set for skin skis

24_skin-liquid-glide-kit_P19N.jpg

Swix set for skin skis

15% reduceert
€ 95,00 ** € 79,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Artikel op voorraad, Levertijd

Artikel-Nr.: SWIP19N

Swix set for skin skis

PROPERTIES
Skiverzorging + skiservice: Skivellenverzorging
Artikel groep: Skinverzorging
Wax: Vloeibare was, Express was
UITRUSTING
Inhoud van de set
  1. HS06L-12 en HS08L-12: Deze vloeibare glijwaxen zijn ontworpen voor verschillende temperatuurbereiken en bieden uitstekende glijeigenschappen in verschillende sneeuwomstandigheden. HS06L-12 werkt het beste bij koudere temperaturen, terwijl HS08L-12 is geoptimaliseerd voor iets warmere omstandigheden.

  2. T0151: Een applicator voor vloeibare Wax en grooming producten die zorgt voor een gelijkmatige en schone applicatie.

  3. N21 (Skin Boost): Een speciale verzorging voor klimhuiden die hun prestaties verbetert en de ophoping van ijs en vuil voorkomt. Dit verhoogt de efficiëntie en levensduur van je vellen.

  4. N22 (Skin Cleaner): Een reinigingsmiddel voor klimvellen dat effectief resten en vuil verwijdert zonder de vellen te beschadigen.

  5. T0166B: Een universele borstel voor het aanbrengen van wax en het reinigen van ski- en snowboardbodems. Het helpt de aangebrachte wax gelijkmatig te verdelen en optimaliseert zo de glij-eigenschappen.

BESCHRIJVING

De Set voor huidverzorging en vloeibaar smeermiddel is ideaal voor skiërs die hun ski's of snowboards snel en efficiënt willen onderhouden. Met deze uitgebreide kit kun je je materiaal optimaal onderhouden en de prestaties op de piste verhogen.

Deze Set is een uitstekende manier om het onderhoud van je ski's en snowboards te vereenvoudigen. Met deze producten kun je er snel en eenvoudig voor zorgen dat je materiaal in topconditie is, zodat je elke dag op de piste optimaal kunt benutten.