Snowlife Dames Handschoen SUPER GTX PRIMALOFT black |Snowlife Skihandschoenen | Snowlife | S | MERKEN | XSPO NL
Niederlande



+49 (0) 8503 92429-0 | Ma - Vr van 10 - 16:00 Uhr
  Rücksendung/Retoure

Snowlife Dames Handschoen SUPER GTX PRIMALOFT black

Snowlife Dames Handschoen SUPER GTX PRIMALOFT black

€ 99,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Handschoenmaat

Artikel-Nr.: 24h-SNOW111.500-029-W
Kies een maat!

Snowlife Dames Handschoen SUPER GTX PRIMALOFT black

PROPERTIES
Jaargetijde: 2024/25
Type: Handschoenen
Categorie: Alpine
kleur: zwart
BESCHRIJVING

Snowlife De Super GTX Primaloft Glove van is de ideale allrounder voor de veeleisende skiër. Deze handschoen combineert waterafstotende microvezel en robuust leer om je maximale duurzaamheid en comfort te bieden. Uitgerust met praktische details wordt het al snel je onmisbare metgezel op de piste.

Dankzij het waterdichte Gore-Tex membraan in de Plus Warm Technology categorie blijven je handen warm en droog, zelfs in de meest ongunstige omstandigheden. De hoogwaardige Micro Bemberg voering en Primaloft Gold vulling, gemaakt van 100% gerecyclede, ultrazachte microvezels gecertificeerd volgens de GRS-norm, bieden een uitstekend thermisch effect en houden de warmte op betrouwbare wijze binnen in de handschoen.

De handpalmen en vingertoppen zijn verstevigd met slijtvast geitenleer voor extra bescherming en duurzaamheid. De manchet is voorzien van een ritssluiting waarmee je de handschoen perfect kunt aanpassen aan je outfit en tegelijkertijd voorkomt dat er sneeuw binnendringt.

De voorgevormde vingers zorgen voor een optimale pasvorm en maken het makkelijker om de skistok vast te pakken, zodat je je volledig kunt concentreren op je afdalingen.

Snowlife De Super GTX Primaloft Glove van combineert hoogwaardige materialen en een geraffineerd ontwerp tot een eersteklas handschoen die je onder alle weersomstandigheden betrouwbaar begeleidt.