Zum Ländershop wechseln | ||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Doelgroep per leeftijdscategorie/geslacht: | Uniseks |
Toepassingsbereik: | Reuzenslalom |
Jaargetijde: | 2025/26 |
De Speed Omeglass WC FIS GS Factory 193 R22 van Dynastar is een compromisloze FIS-goedgekeurde raceski die speciaal is ontwikkeld voor veeleisende reuzenslalomskiërs. Met race bewezen technologie en een sidecut die presteert op World Cup niveau, biedt deze ski maximale controle, stabiliteit en snelheid.
De beukenhouten kern met hoge dichtheid zorgt voor krachtige, trillingsdempende prestaties - perfect voor de precisie en snelheid van een GS-race. De Full Titanal constructie met doorlopende metaallagen aan beide kanten van de kern geeft de ski een ongeëvenaarde stabiliteit en torsiestijfheid - voor absolute soepelheid tijdens high-speed afdalingen.
Dankzij de rechthoekige Full Sidewall constructie geniet je van maximale controle en grip van de tip tot de tail van de ski. Het full camber profiel garandeert een explosieve acceleratie uit de bocht, terwijl de gesinterde HD base zorgt voor een uitstekende glide op elke racepiste.
Lengte | Scoop - midden - einde in mm | Radius | Gewicht per paar |
---|---|---|---|
193 | 100 - 65 - 80 | 30 | 5.80 w/o bdg |
165 cm | 117.5 - 65.8 - 102.5 | 12.5 | 3.400 Gramm |
Funktionale Cookies sind für die Funktionalität des Webshops unbedingt erforderlich. Diese Cookies ordnen Ihrem Browser eine eindeutige zufällige ID zu damit Ihr ungehindertes Einkaufserlebnis über mehrere Seitenaufrufe hinweg gewährleistet werden kann.
Marketing Cookies dienen dazu Werbeanzeigen auf der Webseite zielgerichtet und individuell über mehrere Seitenaufrufe und Browsersitzungen zu schalten.
Tracking Cookies helfen dem Shopbetreiber Informationen über das Verhalten von Nutzern auf ihrer Webseite zu sammeln und auszuwerten.
Diese Cookies werden genutzt zur Erhebung und Verarbeitung von Informationen über die Verwendung der Webseite von Nutzern, um anschließend Werbung und/oder Inhalte in anderen Zusammenhängen, in weiterer Folge zu personalisieren.