Zum Ländershop wechseln | ||||
Duitsland | ||||
Engels | ||||
Oostenrijk | ||||
Zwitserland | ||||
Nederland | ||||
Italië | ||||
Frankrijk | ||||
Tsjechië |
Doelgroep per leeftijdscategorie/geslacht: | Uniseks |
Toepassingsbereik: | Slalom |
Jaargetijde: | 2024/25 |
Niets kan de Dobermann SL WC-Dept in bedwang houden - hij hunkert naar maximale snelheid en maakt tegelijkertijd indruk met zijn precisie.
Je zult meteen vertrouwen krijgen in deze legendarische slalomski, die zich thuis voelt op de wereldbekerpistes. Hij maakt indruk met zijn explosieve bochtinitiatie en bliksemsnelle kantwisselingen. Met zijn perfect op elkaar afgestemde constructie van hout en metaal biedt hij uitzonderlijke controle en stabiliteit. Hij is verkrijgbaar met een zachtere of stijvere flex. De iets hogere 14 mm Marker Piston Plate maximaliseert de hefboomwerking en krachtoverbrenging die nodig zijn in slalom. En zodat je het parcours echt kunt aanvallen en op het podium kunt eindigen, heeft hij een racefinish. Geen wonder dat dit de absolute favoriet is van de beste atleten ter wereld.
Neem de leiding en kijk nooit meer achterom - met de Dobermann SL WC Dept.
Lengte | Scoop - midden - einde in mm | Radius | Gewicht per paar |
---|---|---|---|
156 | R&D | R&D | 5.03 incl. Plt. |
165 | R&D | R&D | 5.03 incl. Plt. |
165 cm | 117.5 - 65.8 - 102.5 | 12.5 | 3.400 Gramm |
Funktionale Cookies sind für die Funktionalität des Webshops unbedingt erforderlich. Diese Cookies ordnen Ihrem Browser eine eindeutige zufällige ID zu damit Ihr ungehindertes Einkaufserlebnis über mehrere Seitenaufrufe hinweg gewährleistet werden kann.
Marketing Cookies dienen dazu Werbeanzeigen auf der Webseite zielgerichtet und individuell über mehrere Seitenaufrufe und Browsersitzungen zu schalten.
Tracking Cookies helfen dem Shopbetreiber Informationen über das Verhalten von Nutzern auf ihrer Webseite zu sammeln und auszuwerten.
Diese Cookies werden genutzt zur Erhebung und Verarbeitung von Informationen über die Verwendung der Webseite von Nutzern, um anschließend Werbung und/oder Inhalte in anderen Zusammenhängen, in weiterer Folge zu personalisieren.