Swix T164B Wild Boar Brush rectangular
14% reduceertincl. BTW. excl. verzendkosten
Artikel op voorraad, Levertijd
Zum Ländershop wechseln | ||||
Duitsland | ||||
Engels | ||||
Oostenrijk | ||||
Zwitserland | ||||
Nederland | ||||
Italië | ||||
Frankrijk | ||||
Tsjechië |
incl. BTW. excl. verzendkosten
Artikel op voorraad, Levertijd
Skiverzorging + skiservice: | Borstels |
Ø ca. 0,15 mm. Tweede borstel voor Cera F. 5 tot 10 keer borstelen.
ALGEMEEN - GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Swix Borstels zijn bedoeld om wax uit de basisstructuur van ski's en snowboards te borstelen nadat de ski's met het plexi mes zijn verwijderd. Het uitborstelen na het waxen mag slechts in één richting gebeuren, van de punt van de ski naar het uiteinde van de ski.
TWEE BORSTERS VOOR DE STANDAARD SKI PREPARATIE:
- Verwijder na het aanbrengen van de wax de wax met het plexi mes.
Belangrijk: Borstel vervolgens de resterende was uit de basisstructuur met de bronzen borstel (T162).
- Poets ten slotte de ski met de fijne nylon borstel (T160).
Voor het
borstelen na het strijken wordt de stijve nylonborstel T194 gebruikt.
Dit is zeer effectief bij harde poeders zoals FC7, FC78 en FC8X.
- Verwijder het poeder met een zachtere zwijnenborstel T164 of paardenhaarborstel T157. (In de wereldbeker heeft de berenborstel de voorkeur).
- Gebruik ten slotte een fijn nylon borsteltje (T160).
Funktionale Cookies sind für die Funktionalität des Webshops unbedingt erforderlich. Diese Cookies ordnen Ihrem Browser eine eindeutige zufällige ID zu damit Ihr ungehindertes Einkaufserlebnis über mehrere Seitenaufrufe hinweg gewährleistet werden kann.
Marketing Cookies dienen dazu Werbeanzeigen auf der Webseite zielgerichtet und individuell über mehrere Seitenaufrufe und Browsersitzungen zu schalten.
Tracking Cookies helfen dem Shopbetreiber Informationen über das Verhalten von Nutzern auf ihrer Webseite zu sammeln und auszuwerten.
Diese Cookies werden genutzt zur Erhebung und Verarbeitung von Informationen über die Verwendung der Webseite von Nutzern, um anschließend Werbung und/oder Inhalte in anderen Zusammenhängen, in weiterer Folge zu personalisieren.